vrijdag 15 april 2016

Fort William 8 juni 2015

We kwamen gisteren als één van de laatsten aan. Ach wat maakt het uit het is tenslotte zondag. De camping is groot en ligt aan de voet van de Ben Nevis. Mooi is het hier, maar wel frisjes. Ze verkopen hier fish and chips jammie dus al snel besluiten we dat dit ons avondmaal zal zijn. We vinden dit lekker, het is snel klaar en dat komt goed uit na zo'n lange dag. Na ons diner nemen we een  kop koffie met een likeurtje en genieten nog wat na van alles wat we zagen vandaag en bespreken wat er de volgende dag op het programma staat en dan ...... truste Zzzzzzzz.

Maandagochtend na het ontbijt vertrekken we naar het station in Fort William. We gaan met de hele groep met de stoomtrein naar Mallaig.  Als je de Harry Potter films hebt gezien herken je die vast op de foto's. Na aankomst in Mallaig kunnen we anderhalf uur verpozen voordat we weer terug treinen naar Fort William. Genieten maar want hier zijn wat foto's en een filmpje.



op stoom brengen

first class dus niet voor ons bestemd

Onderweg zien we veel moois.




De trein reed een groot deel op enkelspoor dus als er een trein van de andere kant kwam bleef de trein in tegenovergestelde richting op een station wachten. 
tegenligger

bijna botsing lijkt het wel

Filmpje.




juni en nog besneeuwde bergtoppen




We maken nog een tussenstop bij Glenfinnan Station en daar zien we "onze koffers" staan. Wat oud en versleten ;-) dat wel. We kunnen hier even onze benen strekken en wat van de omgeving zien.


veel benen die gestrekt worden
De fluit gaat dus instappen en op weg naar


centrum
haventje
op de uitkijk naar een maaltijd

Terug op de camping is er een feestje want er zijn drie mensen jarig of jarig geweest. Helaas dan is er alweer een dag voorbij. Hoop je bij de volgende blog weer te zien.


Geen opmerkingen: