zondag 29 mei 2011

kamperen in Ommen

Deze blog was al eerder geplaatst en is nu bewerkt. Onder deze blog staan de twee nieuwste blogs gepubliceerd dus even doorscrollen!



Zo af en toe gaan we lekker kamperen in een tent. Dit doen we alleen als het mooi weer is en dan gaan we ook maar een paar dagen en alleen in Nederland. Hieronder zie je foto's van diverse plaatsen waar we zijn geweest. Onlangs waren we een paar dagen in de buurt van Groesbeek. Een prachtige omgeving. We kwamen daar eigenlijk bij toeval omdat we naar Marco Borsato zouden gaan in Arnhem. Maar nu eerst  Ommen en omgeving. Hier kampeerden we in september 2008. Zoals je ziet is het heerlijk genieten van het buitenleven.















Maar het is natuurlijk niet alleen maar luieren. We huren ook een fiets en gaan er dan op uit. We zien dan zo veel moois in de natuur. Dat jaar waren er veel paddenstoelen in allerlei kleuren en groottes.


Kabouter spillebeen was niet aanwezig.



mooi hè dat mos?
 Natuurlijk nemen we ook even de tijd om wat te drinken en te genieten van de omgeving, de vogelgeluiden en de rust. Geen auto's, scooters e.d. die met veel lawaai voorbij razen, heerlijk!


Op een paddenstoel waar de fietsrichtingen staan aangegeven zien we dat we in de buurt van Sahara zijn.


Dit is de Sahara van Nederland



Van al die beweging krijg je zin om iets te eten.



Voordat we gaan slapen zien we dit:



1 opmerking:

Tamara Slingerland-Verschuur zei

Ach heerlijk lieverds dit te lezen, zoveel voor ons bekende plekjes waar we ook gefietst hebben. Die eerste paddestoel lijkt wel een broodje haha, maar ik zou er maar niet in bijten. Ga zo door.
Liefs van ons