vrijdag 1 oktober 2010

Darwin

Hallo medereizigers daar zijn we weer. Even over het verloop van de reis vanaf Singapore. Dit verliep eigenlijk wel goed. We hadden 10 minuten vertraging. De service was bij Jetstar beter dan bij Qantas en na aankomst hadden we ontzettend aardige douanemensen die heel behulpzaam waren. We hadden "illegale"  snoepjes bij ons, namelijk fruitsnoepjes die we aan boord hadden gekregen. Die hebben we gewoon achtergelaten en verder konden we snel door. De tassen waren er al dus op naar de taxi en ook dat ging gesmeerd. Binnen de kortste tijd hadden we onze kamer en konden we heerlijk douchen. We zijn ook gelijk inkopen gaan doen (o.a. allebei een hoed tegen de zon hahahaha) en hebben  Darwin ontdekt. Leuke kleine stad. De hele dag hebben we geworsteld tegen de slaap maar het is ons gelukt om wakker te blijven (dus een hele nacht overgeslagen). Om even over vijf in de middag zijn we gaan slapen en waren tot vanmorgen  5 uur bewusteloos. We zitten nu gelijk in het dag en nachtritme van Australie dus geen last van een jetlag. Vanmorgen hebben we een wandeling gemaakt ( twee en een half uur) pfffffff wat is het hier warm, maar wel  lekker hooor. Af en toe een windje en vooral veel zon. Oh ja volgens Karin heeft het vreeeeeeeeseljk geeregend gisteravond met wat onweer op de achtergrond zij was dan ook iets minder bewusteloos dan Ann). Ann was echt helemaal van de wereld en weet van  niets!
Morgen gaan we een tour maken naar o.a. Kakadoo en Katherine en komen dan pas maandagavond weer terug. De volgende ochtend vertrekken we naar Alice Springs en komen dan pas aan het eind van de volgende week terug in de  bewoonde wereld. We hebben hier al prachtige vogels gezien en gehoord. Wat een verschil met Nederland. Wij horen al bijna geen vogels meer in Den Haag, dus dat is voor ons hier geweldig genieten . We gaan nu lekker aan de koffie en ....... dat lezen jullie misschien wel in ons volgende  blogje.

4 opmerkingen:

Tamara Slingerland-Verschuur zei

Oh, maar onder die jetlag komt je niet uit hoor! dat komt nog wel hihi..... Alice is ook leuk!! We leven mee. (trouwens nog even een tip voor Mission Beach; "The Kennedy track".

Astrid zei

Hoi meiden,zo te leen vermaken jullie je prima,ik zit ook aan een bakkie.
Ik ben benieuwd naar jullie verdere belevenissen. groetjes,Astrid

Unknown zei

Mooi dat jullie aangekomen zijn !

Wat is HEEEL warm ???

Lies,
Annette

Unknown zei

Mooi, jullie zijn in Australiƫ !
Ik dacht even kijken of alles goed is gegaan en ja, hoor. Ondertussen zijn jullie al volop op onderzoek uit. Veel plezier !

Groetjes, ook van Fenny,

Dave.