woensdag 29 september 2010

Singapore als tussenstop

Hallo medereizigers, we hebben even tijd om te internetten (gratis) op het vliegveld. De reis is tot nu toe goed verlopen.Er waren wat problemen met de bagage en het inchecken in Amsterdam want we moesten naar een speciale balie waar werd gecontroleerd of we we toestemming hadden om Australie binnen te komen. Toen dat in orde bleek hadden we 3 kilo teveel bagage (100 euro!) gelukkig mocht het mee  in de handbagage, maar dat betekende dus wel een tas openen en er wat uithalen. We hadden in Amsterdam wat vertraging  - men zei eerst een uur dus wat zenuwen om de overstap te kunnen halen - dat werd gelukkig 20 minuten. We zijn met reizen gestart om 16.15 uur (lokale tijd in Nederland) toen de taxi ons kwam ophalen. Het is nu 12.00 uur de volgende ochtend (nog steeds Nederlandse tijd) en we hebben nog ongeveer 10 uur voor de boeg. Jullie begrijpen dat we een beetje verreisd zijn en ook nogal vol gegeten. Wat krijg je veel eten aan boord (we hebben niet alles opgegeten want anders gaan we op boeddha lijken). We wachten nu op het opengaan van de balie waar we onze instapkaart kunnen halen voor Darwin. Gelukkig is de bagage van Amsterdam door gelabeld dus daar hebben we omkijken naar. Onze tijd is op dus we gaan afsluiten. De rest lezen jullie nog wel.

Nog even via weer een andere pc vertellen dat we onze instapkaart inmiddels hebben ontvangen. We moeten om 21.50 plaatselijk tijd (= Ned. tijd 15.50) inchecken voor onze vlucht naar Darwin. We zitten nu mensen te kijken want het is hier een drukte van belang. We vragen ons af waar komen die mensen vandaan? Waar gaan ze naartoe en waar wonen ze. Ach we hebben nu niets anders te doen moeten jullie maar denken. Er zijn nog meer mensen die willen internetten dus ik stop er mee. Vermoeide groet van Karin en Ann.

1 opmerking:

Tamara Slingerland-Verschuur zei

We zien jullie al helemaal zitten, dat mensen kijken is in zo'n geval ook onze hobby haha. Ook begrijpeb we hoe jullie je voelen. Als ik dit schrijf zijn jullie al lekker in Darwin dus meiden; WELKOM IN AUSSIELAND !