zondag 9 oktober 2011

Al bijna een jaar geleden: filmpjes opgenomen op het Noorder- en Zuidereiland in Nieuw Zeeland

Het is alweer bijna een jaar geleden dat we door Australiƫ en Nieuw Zeeland reisden. We voelen nog regelmatig een soort heimwee en dan worden natuurlijk foto's en filmpjes bekeken. Nu plaats ik er ook een paar zo kunnen ook anderen meegenieten.
Dit filmpje is gemaakt tijdens het afdalen met de lift in de City Tower in Auckland - Nieuw Zeeland.




Hieronder een opname op het Noordereiland van de spuitende Pohutugeiser in de buurt van Rotarua.




Op de foto hieronder liepen we op een vulkanisch eiland - White Island - en hadden af en toe een masker nodig om te kunnen ademen zonder te hoesten. Het is jammer dat de hitte en de geur niet kan worden overgebracht.




Kokende modder op het eiland. Het stonk er naar rottende eieren.

Hier een foto van de dames met gasmasker.



Overtocht van het Noorder-  naar het Zuidereiland met de ferry.Helaas hadden we geen mooi weer, maar wat we zagen was schitterend.

Hieronder een stukje filmopname met de videocamera (bovenstaande opnamen zijn van de fotocamera)  en nu ik dit weet dat deze filmpjes ook uploaden zal ik hier ook meer gebruik van gaan maken om de blog mee te verlevendigen. Mensen is dit een mooie opname of niet? Dit hele gebied was prachtig en we waren hier zo onder de indruk van de pracht van de natuur met al die geysers, hete bronnen, modderpoelen en ((giftige) meertjes in allerlei kleuren.



Wat vliegt de tijd! Alweer een middag voorbij met het uitzoeken van filmpjes en woorden erbij plaatsen en het is tijd om te stoppen anders krijg ik computerogen. 







1 opmerking:

Tamara Slingerland-Verschuur zei

Hallo haagse meisjes, wat leuk weer wat van jullie te zien en te horen. Prachtige filmpjes, alleen die eerste pfffff, beetje zweet brak me uit hihi.
Liefs van ons en we kijken uit naar de volgende.