dinsdag 17 augustus 2010

Voorbereiding van onze reis naar Australië en Nieuw Zeeland.

Nog een kleine zes weken en dan begint onze reis van drie maanden naar Down Under. De tickets zijn betaald, de campers zijn gereserveerd, de ferry in Nieuw Zeeland is besproken en ook een hotel voor de eerste nachten. We beginnen onze reis in Darwin waar we een paar dagen gaan acclimatiseren. Dan maken we een tour van drie dagen, komen we weer terug in Darwin en vliegen dan naar Alice Springs. Ook daar maken we een tour naar o.a. de bekende Uluru Rock. Vanuit Alice Springs vliegen we naar Cairns, waar de camper kan worden opgehaald. Dan begint onze reis door een deel van Australië. We zijn nu nog bezig te plannen wat we willen bekijken waarbij vooral goed moet worden bekeken of de afstanden haalbaar zijn. Het schema van onze reis zal in een volgende blog worden vermeld. We hopen dat de thuisblijvers het leuk zullen vinden om ons te volgen en natuurlijk kun je een reactie geven als je dat leuk vindt. En nu weer verder met de voorbereiding. Tot de volgende keer.

6 opmerkingen:

Unknown zei

De voorpret kan nu ook voor ons, de thuisblijvers, beginnen... Let's go !

Tamara Slingerland-Verschuur zei

Nou Ann en Karin, jullie Blog staat al bij onze favorieten, het volgen kan dus gaan beginnen. We wensen jullie veel plezier al met de voorbereiding. Hopelijk gaan we elkaar zien maar zo gezien jullie schema moet dat toch lukken. Veel succes, groetjes
Fred en Tammy

Unknown zei

Hey lieverds,

Het aftellen is begonnen, nog een weekje.
Mmmmmmmmm. En dat helemaal met dit rot weer.
Ik zal jullie missen hoor. Gelukkig maar dat er internet is.

Anoniem zei

Hey lieve Karin en Ann,

Eindelijk!!!!!!!!
Zolang naar toe geleefd en het is eindelijk zover........jullie reis het kan nu beginnen!!!!!
Ik wens jullie een hele goeie reis en een goeie aankomst in Australië toe. Heel veel plezier en onwijs veel avontuur tijdens jullie reis.
Ik zal jullie site volgen en mee genieten (op een afstand).

Lieve Kaartje..doe rustig aan, weet dat het een lange reis is, maar je zal genoeg vermaak hebben, leuke films kijken, muziek luisteren, buiten kijken of lekker slapen in de vliegtuig, toch..
Ik zal je missen!!!!!!!!!
Bye bye avonturiers....

Liefs,
Sharita

Anoniem zei

hallo Ann en Karin, nog even en het is zover...succes en heel veel plezier. groetjes Caroline

caroline zei

hallo ann en karin....ik had je nog gewaarschuwd voor overgewicht, weet je nog......tja wie ben ik. geniet maar van de natuur en reis, ik zie al uit naar het volgende verslag. groetjes, caroline