maandag 18 juni 2012

Wat filmpjes van Vietnam (beter laat dan nooit)

De dagen, weken, maanden vliegen voorbij en een mens heeft zoveel te doen en dan gebeurt het dat er geen prioriteit ligt bij het maken van een blog. Inmiddels zijn wel de slaapkamer en de tuin opgeknapt, de grote klussen zijn klaar en nu weer tijd voor andere bezigheden zoals de blog.

De belofte om te vertellen over de terugreis vanuit Vietnam en de landing zal ik nu in het kort doen, nou ja alleen nog over de landing. In Vietnam hoorden we dat er ontzettend veel wind was in Nederland dus er was een kans dat we moesten uitwijken naar een ander vliegveld. Dit was niet nodig, maar de landing was heftig! Het vliegtuig schudde behoorlijk en kon met veel moeite de vleugels rechthouden. De piloot verdient een groot compliment voor de manier waarop hij de landing heeft gedaan in deze omstandigheden. De spanning van de passagies was te voelen! Maar voordat de Vietnamreis echt wordt afgesloten nog even wat foto's.

Vertrek vanaf Phu Quoc.



vliegveldje op Phu Quoc

 
vertrek na een heerlijke week

vlak voor de landing in Saigon
Nu komen er wat filmpjes:


 Verkeer in Hanoi


 muziek tijdens diner



De grens met China gaat open snel lopen en fietsen om de waren te gaan verkopen en nieuwe inkopen te doen voor de handel in Vietnam



Tijdens een wandeling kwamen we deze moeder en kinderen tegen.


Zo spelen de kinderen in een bergdorpje bij Sa Pa


Ergens bij Halong Bay al roeiend onder de rotsen door.


Ann krijgt kookles


Karin wil natuurlijk ook een heerlijk gerecht bereiden


Fietsend door Hoi An

Natuurlijk zijn er  nog meer filmpjes, maar dit lijkt me voldoende om een indruk te krijgen.